Å velge stukkatur, taklister og takrosetter ved renovering
2020-12-08
«Jeg ville ha mer av alt. Snirklete stukkatur var jo alt jeg noensinne hadde drømt om når det gjaldt interiør. Men så kom virkeligheten til meg med alt jeg har lært om arkitektur og stilhistorie fra årene på skolebenken.»
Interiørprofilen Emelie «34 kvadrat» Ekman tipser om hvordan man tenker når man velger stukkatur i forkant av en renovering.

Les artikkelen her
Nye produkter – imponerende søyler

2020-12-08
”Søyler kan brukes på eldre eiendommer og hager, men er også fine i moderne arkitektur eller for å skape en vakker entre til et hus eller paviljong.”
DIY: Ikea-hacks og redesignede loppisfunn
2020-09-30
"Det å gjøre om et eksisterende møbel eller kanskje et du har kjøpt på loppemarked eller IKEA, kan fordre atmosfæren helt i et rom. Det behøver heller ikke bli spesielt kostbart, det er bra for miljøet og du får i tillegg et helt unikt og personlig møbel!"
Bli inspirert av interiørstylisten Jennie Florentz’ «trinn for trinn-guider» til hvordan du kan gjøre om loppisfunn og lekemøbler i familiens barnerom.

Les mer
DIY: Bygg en luksuriøs garderobeøy
2020-08-26
”Nå kommer et etterlengtet innlegg under temaet DIY-prosjekt. Med hjelp av noen få vegglister er det enkelt å gi et møbel et helt nytt og unikt utseende. Her kommer en «steg for steg-guide» til hvordan man skaper en stilig garderobeøy.”
Interiørinteresserte Emy Stenudd forteller hvordan hun forvandlet noen vanlige IKEA-kommoder til en luksuriøs garderobeøy.

Les mer
Plassbygd bokhylle og klassiske taklister
2020-07-02
«Vi måtte også finne en god plass til tv-en, slik at den ikke havnet i sentrum. Når jeg ikke fant det, bestemte jeg meg for å lage en bokhylle ut fra mine egne mål.»
Månedens intervju - Innredningsarkitekten Emma Lyrstrand forteller om valget av lister og om hvordan hun designet en plassbygd bokhylle.

Les mer
De beste tipsene til barnerommet!
2020-07-02
Trebarnsmoren Josefin liker en enkel og funksjonell innredningsstil og går for vegglister for å skape en koselig stemning.
- På veggene i barnerommet sitter vegglister i to ulike størrelser, som tilsammen skaper doble veggrammer. Hjørnet på den indre rammen består ...

Se alle bildene
Nytt i butikken
2020-07-02
”Klassiske takrosetter og vakkert dekorerte lister! Se sommerens produktnyheter. ”
- 2020 er sommeren da mange satser på å tilbringe ferien hjemme, og dermed trolig vil legge litt ekstra omtanke på sin egen bolig. Vi har fylt opp nettbutikken med flere produktnyheter, og noen av dem finner du her

Gå til artikkelen
Slik skaper du en mer elegant stue
2020-05-28
“Et rom består vanligvis av basisfarger og aksentfarger der basen ofte er roligere kulører. For å få mer liv i et rom trengs aksentfarger som kontrast til basisfargene.”
Månedens intervju – Susanne Lundberg, designer og grunnlegger i innredningsmerket Ruth & Joanna, gir innredningstips for å skape en mer elegant og sofistikert stue.

Les mer
Indret med loppis-funn!
2020-05-26
”Interiørstjernen Hannes Mauritzson forteller om hvorfor han elsker loppemarkeder og tipser om de beste kuppene akkurat nå.
- Hannes bor i en diskret renovert leilighet fra århundreskiftet med iøynefallende vinduer og god takhøyde, der han skaper innhold for de nesten 40 000 instagram-følgerne.

Les mer
Kjøkkeninspirasjon – modernisering av et Gøteborg-kjøkken fra århundreskiftet
2020-05-09
”Hva bør man tenke på før man renoverer et kjøkken? Hvordan velger man stukkatur til et moderne kjøkken i en eldre bolig? Møt Carlos som har planlagt og tegnet selve drømmekjøkkenet på egen hånd!
- Del hans erfaringer og tips for å lage og dekorere et kjøkken i en eldre leilighet.

Les mer
Innredningstrender å følge med på i vår!
2020-04-23
“Med tanke på det vi så langt har vært med på denne merkelige våren blir det enda mer åpenbart hvor viktig det er å leve nærme naturen, og i harmoni med seg selv.”
Månadens intervju - I mer enn 30 år har Jan Rundgren jobbet som innreder. Her deler han mer om hvordan karrieren hans har vært og hvilke innredningstrender som gjelder i år.

Les mer
Slik skaper du et drømmesoverom - dekoratørens beste tips!
2020-02-27
“Mange bruker for små tepper! Husk at teppet skal stikke minst mulig ut 50 centimeter rundt sengen! ”
Månadens intervju - Bli kjent med interiørarkitekten og designeren Åsa Ingrosso og vær en del av hennes beste tips for å skape og dekorere et ekte drømmesoverom.

Les mer
Eklusivt og vågalt hjemme hos interiørdesigneren Louise Hjorth
2020-01-28
"Her valgte jeg å sette opp heftige takpaneler. Jeg hadde sett noe lignende i en restaurant utenlands, men aldri hjemme ."
Månadens intervju - Möt inredaren Louise Hjort (@stylebylojs) som har en förkärlek till dekorlister och som tycker att fler ska våga använda färger i sina inredningsprojekt.

Les mer
____________________