Vinjett.jpg
Innrederens diy-hack: Sånn gjør du en kjedelig kommode luksuriøs
2023-07-06
Sofia B Tretow driver innredningsfirmaet Tretow Deco med base i Stockholm og er en flittig ansett interiærdesigner både av privatpersoner, bedrifter og interiørmagasiner. Selv om hun beskriver at DIY-prosjekter ikke er hennes greie, "-Jeg er for utålmodig, for klønete og for selvkritisk.", gjør hun kommoder om til elegante og vakre møbler med enkle midler.
Vinjett.jpg
Ta en titt i VANBRUUN:s elegante showroom
2023-07-06
Den svenskeide smykkebutikken VANBRUUN har siden den ble grunnlagt i 2014 fokusert på å være nettbasert, men i takt med at selskapet har vokst globalt, har de også åpnet noen showroom. Det siste i en ærverdig bygning midt i sentrum av Oslo.
Vinjett.jpg
Nye gulvlister ga leiligheten et løft!
2022-11-30
”Da vi kjøpte leiligheten var det et nytt fint gulv i heltre, nytt kjøkken og en møblert hems på toppen av selve leiligheten. Men vi følte at vi måtte ha nye finisher og gulvlister, for de som var der fra før var skjødesløst satt på og ikke i den stilen jeg ønsket…”
Sjekk ut interiørbloggeren Anette i den svenske sommerbyen Torekov

Les artikkelen her
Vinjett.jpg
Så enkelt er det å sette opp en takrosett! (Instruksjonsvideo)
2022-11-30
”Vi hjelper deg med å lykkes med oppussingsdrømmene dine gjennom tydelige instruksjonsvideoer, og denne gangen viser vi deg hvordan du monterer en takrosett - helt på egen hånd.
Instruksjonsfilm – Montere takrosett – helt alene

Les artikkelen her
Vinjett.jpg
Slik bor megleren: Optimalisert, liten toroms med sjarmerende hotellfølelse
2022-02-13
”En leilighet fra århundreskiftet på 32 kvadrat som ikke har blitt pusset opp på over 40 år, skulle vise seg å være akkurat det eiendomsmegleren Caroline Hanell var ute etter når tiden var inne for at hun selv skulle finne en ny bolig."
Månadens intervju – Ta en titt hos eiendomsmegleren Caroline Hanell i Stockholm.

Les artikkelen her
Vinjett.jpg
Slik monterer du våre taklister som en proff!
2022-02-13
”Vi hjelper deg med å lykkes med oppussingsdrømmene dine ved hjelp av tydelige instruksjonsfilmer, og først ute er en enkel, trinnvis guide i hvordan du enkelt setter opp taklistene våre – helt alene. "
Instruksjonsfilm – Montere taklister – helt alene

Les artikkelen her
Vinjett.jpg
Skap hotellfølelse med kornischer
2021-05-29
"Skinnene festes innenfor taklisten, og avstanden mellom vegg/vindu avhenger av hvor mye tekstil du skal ha og om du skal ha én eller to gardinskinner. Vi trengte 30 centimeter til skinner og gardiner. Når du skal måle opp plasseringen for kornischen og gardinskinnene, vær oppmerksom på dype vindusposter eller radiatorskjulere som står ut fra veggen "
Månedens intervju – Hanna Larsson, interiørarkitekt hos Frank Deco, viser hvordan kornischer kan skape staselig hotellfølelse i et rom.

Les artikkelen her
Vinjett.jpg
Imponerende himling i nasjonalromantisk bokhandlervilla
2021-05-29
”Områdets styggeste hus! På en spasertur i en del av byen med luksuriøse villaer i nasjonalromantisk stil konstaterer Victoria og samboeren hennes at et av husene skiller seg ut fra de andre – som forferdelig stygt. Noen måneder senere står paret foran porten til det stygge huset med nøklene i hånden – huset er deres!"
I dag er bokhandlervillaen forvandlet til en representativ bolig utenom det vanlige. Under renoveringen har man tatt stort hensyn til å bevare og gjenskape de flotte originaldetaljene.

Les artikkelen her
Vinjett.jpg
Vakre veggpaneler i dansk patrisiervilla
2021-04-03
”Interiørkonsulenten Kristina følte at soverommet var altfor «kaldt» og ikke var i harmoni med det eldre husets opprinnelige stil. Løsningen ble veggpaneler, dekorasjoner og en helt ny fargesetting. Resultatet – en mye lunere atmosfære.”
Kristinas seneste renoveringsprosjekt er en skikkelig omgjøring av parets soverom.

Les artikkelen her
Vinjett.jpg
Eksperter på plassbygd innredning
2021-04-03
”Plassbygd innredning gjør det mulig å skreddersy møbler eller rom helt etter egne ønsker, og man kan ta hensyn til alle tenkelige detaljer. Bli inspirert av Gamla Uppsalas Snickeris byggeløsninger i denne nyrenoverte leiligheten i Uppsala, Sverige. ”
Viktor var nylig med og renoverte en leilighet i Uppsala. En eldre bolig med mye sjarm...

Les artikkelen her
Vinjett.jpg
Å velge stukkatur, taklister og takrosetter ved renovering
2020-12-08
«Jeg ville ha mer av alt. Snirklete stukkatur var jo alt jeg noensinne hadde drømt om når det gjaldt interiør. Men så kom virkeligheten til meg med alt jeg har lært om arkitektur og stilhistorie fra årene på skolebenken.»
Interiørprofilen Emelie «34 kvadrat» Ekman tipser om hvordan man tenker når man velger stukkatur i forkant av en renovering.

Les artikkelen her
Vinjett.jpg
DIY: Ikea-hacks og redesignede loppisfunn
2020-09-30
"Det å gjøre om et eksisterende møbel eller kanskje et du har kjøpt på loppemarked eller IKEA, kan fordre atmosfæren helt i et rom. Det behøver heller ikke bli spesielt kostbart, det er bra for miljøet og du får i tillegg et helt unikt og personlig møbel!"
Bli inspirert av interiørstylisten Jennie Florentz’ «trinn for trinn-guider» til hvordan du kan gjøre om loppisfunn og lekemøbler i familiens barnerom.

Les mer
Vinjett.jpg
DIY: Bygg en luksuriøs garderobeøy
2020-08-26
”Nå kommer et etterlengtet innlegg under temaet DIY-prosjekt. Med hjelp av noen få vegglister er det enkelt å gi et møbel et helt nytt og unikt utseende. Her kommer en «steg for steg-guide» til hvordan man skaper en stilig garderobeøy.”
Interiørinteresserte Emy Stenudd forteller hvordan hun forvandlet noen vanlige IKEA-kommoder til en luksuriøs garderobeøy.

Les mer
Vinjettbild.jpg
Plassbygd bokhylle og klassiske taklister
2020-07-02
«Vi måtte også finne en god plass til tv-en, slik at den ikke havnet i sentrum. Når jeg ikke fant det, bestemte jeg meg for å lage en bokhylle ut fra mine egne mål.»
Månedens intervju - Innredningsarkitekten Emma Lyrstrand forteller om valget av lister og om hvordan hun designet en plassbygd bokhylle.

Les mer
Vinjettbild.jpg
De beste tipsene til barnerommet!
2020-07-02
Trebarnsmoren Josefin liker en enkel og funksjonell innredningsstil og går for vegglister for å skape en koselig stemning.
- På veggene i barnerommet sitter vegglister i to ulike størrelser, som tilsammen skaper doble veggrammer. Hjørnet på den indre rammen består ...

Se alle bildene
Ingressbild.jpg
Nytt i butikken
2020-07-02
”Klassiske takrosetter og vakkert dekorerte lister! Se sommerens produktnyheter. ”
- 2020 er sommeren da mange satser på å tilbringe ferien hjemme, og dermed trolig vil legge litt ekstra omtanke på sin egen bolig. Vi har fylt opp nettbutikken med flere produktnyheter, og noen av dem finner du her

Gå til artikkelen
Ingressbild.jpg
Slik skaper du en mer elegant stue
2020-05-28
“Et rom består vanligvis av basisfarger og aksentfarger der basen ofte er roligere kulører. For å få mer liv i et rom trengs aksentfarger som kontrast til basisfargene.”
Månedens intervju – Susanne Lundberg, designer og grunnlegger i innredningsmerket Ruth & Joanna, gir innredningstips for å skape en mer elegant og sofistikert stue.

Les mer
Ingressbild.jpg
Indret med loppis-funn!
2020-05-26
”Interiørstjernen Hannes Mauritzson forteller om hvorfor han elsker loppemarkeder og tipser om de beste kuppene akkurat nå.
- Hannes bor i en diskret renovert leilighet fra århundreskiftet med iøynefallende vinduer og god takhøyde, der han skaper innhold for de nesten 40 000 instagram-følgerne.

Les mer
kok2_932x710-min.jpg
Kjøkkeninspirasjon – modernisering av et Gøteborg-kjøkken fra århundreskiftet
2020-05-09
”Hva bør man tenke på før man renoverer et kjøkken? Hvordan velger man stukkatur til et moderne kjøkken i en eldre bolig? Møt Carlos som har planlagt og tegnet selve drømmekjøkkenet på egen hånd!
- Del hans erfaringer og tips for å lage og dekorere et kjøkken i en eldre leilighet.

Les mer
mio_ingress_947x710-min.jpg
Innredningstrender å følge med på i vår!
2020-04-23
“Med tanke på det vi så langt har vært med på denne merkelige våren blir det enda mer åpenbart hvor viktig det er å leve nærme naturen, og i harmoni med seg selv.”
Månadens intervju - I mer enn 30 år har Jan Rundgren jobbet som innreder. Her deler han mer om hvordan karrieren hans har vært og hvilke innredningstrender som gjelder i år.

Les mer
Bild 1_1 710 x 947-min.jpg
Slik skaper du et drømmesoverom - dekoratørens beste tips!
2020-02-27
“Mange bruker for små tepper! Husk at teppet skal stikke minst mulig ut 50 centimeter rundt sengen! ”
Månadens intervju - Bli kjent med interiørarkitekten og designeren Åsa Ingrosso og vær en del av hennes beste tips for å skape og dekorere et ekte drømmesoverom.

Les mer
BloggBildJanFeb947 x 710-min.jpg
Eklusivt og vågalt hjemme hos interiørdesigneren Louise Hjorth
2020-01-28
"Her valgte jeg å sette opp heftige takpaneler. Jeg hadde sett noe lignende i en restaurant utenlands, men aldri hjemme ."
Månadens intervju - Möt inredaren Louise Hjort (@stylebylojs) som har en förkärlek till dekorlister och som tycker att fler ska våga använda färger i sina inredningsprojekt.

Les mer