2020-07-02
Trebarnsmoren Josefin er 34 år og bor sammen med familien i en villa i Lanna utenfor Örebro. På Instagramkontoen @lillavilla9 gir hun interiørtips og viser bilder fra sitt eget hjem.
Beskriv interiørstilen din og hvor du finner inspirasjon.
Når jeg innreder vil jeg ha det lettstelt og funksjonelt. Jeg liker å holde interiøret enkelt, men koselig. Inspirasjon finner jeg først og fremst på Instagram og Pinterest.
Familiens minste har fått eget rom, fortell om innredningen.
Dette rommet er ganske lite, så det var derfor viktig å få til god oppbevaring og å holde det enkelt uten at det ble kjedelig. Det er den lille jenta vår Eira som bor på rommet. Hun fyller tre år i juli og er en jente som liker å kose seg. Derfor var «kosefaktoren» viktig å få til, og det ordnet vi ved å lage et lite kosehjørne med kosedyr i. Og så elsker hun ballonger, så det er også et innslag av det i rommet.
På veggene i barnerommet sitter vegglister i to ulike størrelser ( Vegglist z351, Vegglist z362), som tilsammen skaper doble veggrammer. Hjørnet på den indre rammen består av mindre biter vegglist, og under dobbelrammene sitter en brystlist ( Vegglist z357).
Jeg synes vegglister et er en veldig fin måte å få liv i et rom uten å måtte innrede med mange ting. Før vi valgte lister bestilte jeg prøver for å se at størrelsen ble riktig og for å se dem «live». Så kikket jeg rundt på Instagram for inspirasjon og fikk hjelp av Elias hos dere på D-COR for å få tips om ulike kombinasjoner. Samboeren min og jeg satt opp listene sammen. Det var litt pirkete, men definitivt verdt jobben. Vi er kjempefornøyd med resultatet!
Har du flere tips til den som skal innrede et barnerom?
  • Gå for koselig belysning ved f.eks. å sette opp lyslenker.
  • Ha mye og god oppbevaring – kurver er fint og praktisk å oppbevare det meste i.
  • Sørg for å ha mye tekstiler og puter, det gir et mykt og koselig inntrykk.
  • Ha luftrensende planter, som f.eks. fredsliljer.