2020-07-02
2020 er sommeren da mange satser på å tilbringe ferien hjemme, og dermed trolig vil legge litt ekstra omtanke på sin egen bolig. Vi har fylt opp nettbutikken med flere produktnyheter, og noen av dem finner du her.
Takrosetter
Takrosett R103 er en meget flott takrosett med ornamenter, som passer fint inn i en leilighet eller et hus som er bygd rundt 1900 og som har dekorerte taklister. Den har en diameter på 41,5 cm som er en fin mellomstørrelse og gjør at den passer inn i flere typer rom.
Nyheten Takrosett R125 har også en fin mediumstørrelse og et design som passer inn i en bolig fra århundreskiftet. I tillegg har den en litt uvanlig form, da den ikke er helt rund.
Takrosett R134 er en vakker og stilren takrosett uten ornament. Denne takrosetten er spesielt flott å kombinere med taklister som har «klosser», f.eks. Taklist Z143. Takrosetten passer også i leiligheter som er bygd på 1920-tallet, ettersom det i den tidsperioden var vanlig med litt slettere takrosetter.
Konsoller
Den som vil gå i gang med et såkalt DiY-prosjekt i løpet av sommeren og bygge egne hyller, f.eks. en fin hattehylle, bør ta en titt på nyhetene Konsoll B227 og Konsoll B076.
Vegglister
En enkel måte å forandre et rom på er å sette opp vegglister. De er enkle å sage i og monteres med lim. Vegglister som Vegglist Z351 og Vegglist Z352 er storfavoritter fra før, fordi de er smale og enkle lister som passer fint å bruke til å bygge veggrammer, selv der det ikke er så høyt under taket. Nå får disse modellene hard konkurranse fra nyheten Vegglist Z348 som måler 244 x 1,9 x 1,1 cm. Bestill i tide, for denne listen vil bli en favoritt hos mange!
Hvis man i stedet leter etter en bredere og tykkere list, kan man ta en titt på nyheten Vegglist Z356.
Taklister
Det finnes flere nyheter blant taklistene. Noen er dekorert, mens andre er slettere og mer moderne. Se nyhetene Taklist Z156, Taklist Z157, Taklist Z256, Taklist Z257 og Taklist Z233.
Sjekk kanskje spesielt ut Taklist Z156, og legg merke til den flotte dekorasjonen på nedre del av taklisten.
Husk at du som vanlig kan bestille prøver på alle tak-, vegg- og gulvlister hvis du er usikker på hvilken som passer best hjemme hos deg.