2022-02-13
Vi hjelper deg med å lykkes med oppussingsdrømmene dine ved hjelp av tydelige instruksjonsfilmer, og først ute er en enkel, trinnvis guide i hvordan du enkelt kan sette opp taklistene våre, helt på egen hånd.
Noe av det aller beste med taklistene våre som er laget av miljøvennlige materialer med lav vekt og høy kvalitet, er at de er enkle å sette opp på egen hånd. Dermed slipper du store håndverkerkostnader og kan velge når det passer deg å pusse opp boligen
For å gjøre det enda enklere å montere taklister helt på egen hånd, har vi laget en instruksjonsfilm som viser hvordan du går frem, med alt fra å kappe inner- og ytterhjørner, lime listen på plass og til slutt fuge for et profesjonelt resultat.
Alle verktøyene du ser i filmen, finner du selvfølgelig også i butikken vår under fanen «Tilbehør». Hvis du likevel skulle ha noen spørsmål, er du alltid svært velkommen til å kontakte vår kundeservice. Takk til produksjonsbyrået Takeoff Video AB i Ørebro som har vært med på å lage filmen. Vi ønsker deg god oppussingsglede og et strålende resultat.
Filmen finner du her: Lenke til film.
Nedenfor byr vi på noen «bak kulissene»-bilder.
Storbild0.jpg
Storbild1.jpg
Storbild2.jpg
Storbild3.jpg