2023-07-06
Den svenskeide smykkebutikken VANBRUUN har siden den ble grunnlagt i 2014 fokusert på å være nettbasert, men i takt med at selskapet har vokst globalt, har de også åpnet noen showroom. Det siste i en ærverdig bygning midt i sentrum av Oslo.
Storbild1.jpg
Da vi designet showroomet Maison VANBRUUN, var målet å skape et rom der varemerket skinner gjennom. Et sted der kundene våre får mulighet til å oppleve VANBRUUN både gjennom både produkt og omgivelser. Nøkkelordene for design av showroomet var elegant, imøtekommende og selvfølgelig VANBRUUN, sier grunnlegger og eier Victor Halvarsson.
En dempet fargepalett, veggpaneler som gir en koselig følelse, belysning med indirekte lys fra lister og godt utformede sitteplasser har gitt den rette stemningen i det som nå er et møtested for smykkeelskere og friere. Og på stedet er det eksperter som hjelper og inspirerer gjennom private konsultasjoner som kan bestilles på selskapets nettside.
For oss handler det om møtet, øyeblikket der all oppmerksomhet rettes mot kunden og deres spørsmål eller bekymringer. Under private konsultasjoner har du mulighet til å se, føle og oppdage utvalget, samtidig som eksperten og deres kunnskap er til stede. Å bestille en konsultasjon er selvsagt gratis, avslutter Victor.
Se bilder fra VANBRUUN:s showroom i Oslo under. Produktene er gulvlist MD095, vegglist Z350, brystlist Z367 og taklist for LED-belysning MD367).
Storbild1.jpg
Bild1.jpg
Bild2.jpg
Bild 3 VB.jpg