Det er enkelt å handle hos oss!

Det er enkelt å handle hos oss! Prisene i nettbutikken er i NOK og inkl. MVA. Det er prisen og varen som vises i kassen ved kjøpet som gjelder.

Fra 7. desember 2020 inkluderer alle våre priser MVA og ingen ekstra tollutgifter.

Gyldig for alle bestillinger til og med 6. desember 2020.
Prisene som vises i vår nettbutikk var i norske kroner eksklusiv mva.
MERK! MVA betales av kunden til Tollvesenet, gyldig for alle bestillinger til og med 6. desember 2020.

BESTILLING

  • Velg kategori og produktet du er interessert i, og klikk” Legg i handlevogn.” Produktet plasseres automatisk i handlevognen din
  • Ved kjøp av lister med forskjellige lengder, har vi gjort det enkelt ved at du kan velge mellom å skrive totalt antall meter eller antall stykker. Lengden varier fra 2 til 2,4 meter per list.
  • I handlevognen ser du beløpet du har handlet for. Hvis du vil se, ta bort eller endre noen produkter, klikker du på” handlevogn”.
  • I kassen logger du inn eller registrerer informasjonen din, fortsett med å velge betalingsalternativer. Husk å skrive riktig leveringsadresse. Er det noe vi bør vite om så skriv det i tekstboksen eller send oss en epost med informasjonen.
  • Se over bestillingen din, godkjenn kjøpsvilkårene våre og gå videre ved å klikke på” fullfør kjøp”
  • Bestillingen din blir sendt til oss samtidig som du får en bekreftelse på epost.

Kontakt oss hvis du ikke har mottatt bekreftelsen innen et døgn.

Varene dine leveres innen 3-5 dager uansett fraktmåte. Om noen varer ikke er på lager, informerer vi deg om dette omgående.

Kjøper du taklister og vegglister, bør du regne med 5-10% spillerom alt etter hvor stor og utsmykket listen er.

KOSTNADSFRIE PRØVER

Man kan få prøvebiter på alle lister (taklister, vegglister, gulvlister, taklister for LED indirekte lys, kornich og fasadelister). Du bestiller prøvebiter inne på hvert enkelt produkt, og du mottar dem i postkassen din innen 3-4 virkedager. Optill fire prøvebiter er kostnadsfrie, men vi tar et håndteringsgebyr på kr. 149. Fire prøvebiter er kostnadsfrie, deretter koster hver prøvebit kr. 15.

Prøvene er ca 15 cm lange.

KJØP / BETALING

I handlevognen kan du velge mellom forskjellig betalingsmetoder. Hos oss handler du trygt og enkelt med Klarna. Du kan også velge mellom å betale med kort, Swish, delbetaling, faktura og bankoverføring. Stuckatur i Sverige AB har rett til å utføre kredittkontroll hvis det kreves for å gi kreditt. Som kunde godtar du å betale innen den planlagte tiden for den valgte betalingsmåten. Betaling etter forfallsdato kan føre til gebyr og renter.

LEVERANSER

Levering til hentepunkt, 3-5 dagers leveringstid.

Vanligvis leveres mindre pakker til et utleveringssted for pakker i nærheten av leveringsadressen din. Om du oppga et mobilnummer, får du en SMS når varen har kommet frem og du kan hente den hos posten. Du kan så hente varen når det passer deg. Produktet må imidlertid hentes innen 14 dager. Varen kan bare hentes ut av personen som står som mottaker. Legitimasjon blir kontrollert ved henting.

Hvis f.eks. bestillingen passer i en polstret konvolutt som passer i en postkasse, leveres det direkte til mottaker.

Hjemmelevering, 4-6 dagers leveringstid.

Ved kjøp av lister og store bestillinger, er det alltid hjemmelevering. For bedrifter med bemanning i normal kontortid sendes normalt bestillingen til angitt adresse. Frakten koster 450 kr eksklusiv mva. Uansett om du handler som firma eller privatperson, mottar du alltid varsel fra transportselskapet før de kjører ut for å bestemme leveringsdato / -tidspunkt. Produkter leveres på dagen, og krever at en mottaker skriver under på leveringen.

ANGRERETT / RETUR

I henhold til distribusjons- og hjemmemarkedsloven har du som forbruker alltid 14 dagers angrerett. For at du skal føle deg helt trygg med kjøpet ditt, tilbyr Stuckatur i Sverige AB 30 dagers angrerett fra du mottar varen. Ved bruk av angreretten står du som kunde for returfrakt 

Les mer detaljert informasjon under kjøpsvilkår.

Har du spørsmål eller lurer du på noe, er du velkommen til å sende oss en epost.